30 January 2012

27 January 2012

21 January 2012

Change #1

Je na čase Vám trochu poodhalit jak na tom s jsem. Prostřednictvím tohoto blogu hubnu tak měsíc. Ale zdravou cestou se snažím jít tak od listopadu (?). O hubnutí nemluvě, začátek před pěti lety. Nechápu, jak jsem mohla dojít do téhle fáze, fuck!!
Včera jsem vyhrabala fotky z listopadu. Ze 'začátku' mého snažení. A nemohla jsem věřit svým očím, fakt jsem takhle vypadala? Dneska ráno jsem udělala fotky aktuální (omlouvám se za kvalitu). Velký rozdíl to není, ale změna tam už je. Za což jsem strašně ráda. Mám toho před sebou ještě hodně, ale dám do toho všechno a zvládnu to! :)
Co se týče váhy, mám dole tak 5-6 kg. Asi si říkáte, že to není velké číslo, ale já moc váhu neřeším, spíš mě zajímají centimetry. Dolů jsem dala ± 7 cm přes břicho (můj největší problém), to už je pro mě hezčí číslo :)

17 January 2012

14 January 2012

Commercial

Motivující reklamy od Nike..

 

 

Ještě jedna, už ne od Nike, ale úžasná :))


Hope you like it ♥

8 January 2012

16 healthiest foods

Přijde mi toho docela málo.
Když jsem hledala na netu tak mi Google vyplivl knihu o 150 nejzdravějších potravinách. A ještě jsem našla tento odkaz, kde by mělo být 100 nejzdravějších potravin. To už zní lépe, ne? :))

6 January 2012

Glowing green smoothie for glowing clear skin and shiny hair

Vypadá to úžasně a chutně. Měla jsem už smoothie se špenátem, kokosovým mlékem a banánem a bylo to.. yummy ♥ Takže tohle určitě vyzkouším. Zdravý, zelený lék :)

2 January 2012